
Over ons
Waar wij voor staan
A Fuego is de Spaanse vertaling van 'op vuur'.
De Paella Experience van A Fuego is meer dan een bord paella. Het is een ritueel, een eeuwenoude traditie waarin vuur niet alleen het gerecht gaart, maar ook harten verwarmt en mensen samenbrengt. Vroeger verzamelde men zich rond de vlammen, vertelden verhalen tot diep in de nacht
Die magie wil ik vandaag de dag terugbrengen. In een tijd waarin we elkaar steeds minder écht ontmoeten,wil A Fuego met haar Paella experience familie, geliefden en vrienden samen brengen aan een mooi en gezellig gedekte tafel waarbij het eten gedeeld wordt. Een beleving waarbij alle vijf de klassieke zintuigen geprikkeld worden. De geur van het brandende hout en het gerecht. Het geluid en de warmte van het vuur. En uiteindelijk natuurlijk de heerlijke smaak van de paella, de Spaanse lekkernijen en de Sangría, welke u het gevoel zal geven alsof u zich in Spanje bevind.
Geen fast food maar slow food waarbij de belangrijkste ingrediënten passie en liefde zijn.
De kwaliteit van de gerechten en professionaliteit van A Fuego zijn de belangrijkste kernwaarden. We bieden authentieke gerechten bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit en een unieke beleving.

Het ontstaan van A Fuego..
Op een maandagochtend werd ik wakker met een niet te stillen trek in paella. Geen toeristische paella waarbij er van alles en nog wat in de pan wordt gegooid zoals chorizo of doperwten, dit wordt door de Valencianen echt als een echt misdrijf gezien, maar een authentieke paella met de smaak van Spanje.
Tot mijn teleurstelling ontdekte ik dat er in Amsterdam en omstreken geen enkel Spaans restaurant te vinden was dat dit bescheiden, maar verrukkelijke gerecht op authentieke wijze bereidde. Toen schoot de volgende gedachte bij mij naar binnen:: ik ga authentieke paella verkopen!
Tijdens mijn marktonderzoek ontdekte ik dat er al veel paella cateraars waren, maar geen van hen bereidde het gerecht zoals het hoort: op open vuur. Hier lag mijn kans. We werden de eerste paella catering in Nederland die de paella's op open vuur bereidt.
Er was alleen één klein detail… Ik ben geen ster in de keuken. En een authentieke paella staat of valt met de chef. Dus belde ik Joaquin.
Joaquin bereidde de paella op open vuur. Wat een ervaring was dat! Deze beleving moest gedeeld worden met anderen. Vrienden en familie reageerde enthousiast op het concept.
Tot op de dag van vandaag kan ik zelf nog steeds geen genoeg krijgen van de Paella Experience. Dat vuur, dat doet iets met je en wekt verschillende emoties op. Dit in combinatie met heerlijk eten, fruitige Sangría en een gezellig gezelschap in Spaanse sferen, vormen samen een onvergetelijke experience.
Dus lieve klant, niet alleen voor de lekkerste paella maar vooral ook de leukste paella van Nederland...
A Fuego a la ordén! Oftewel, tot uw dienst!
Meet the team
Denise Geestman
Owner & Founder
Mijn passie is het creëren en uitvoeren van unieke, (food) belevenissen.
En eten. Ik hou van eten...
Joaquin Gaztambide
Chef kok
Chef Joaquin, geboren en getogen in Spanje, brengt de authentieke smaken van zijn thuisland naar A Fuego. Met passie bereidt hij paella op open vuur, zoals het hoort.